Wonderfull Indonesia


Wah gak nyangka bisa dapet hadiah dari ikutan quiz. Padahal awalnya cuma iseng aja. Eh ternyata tebakannya benar.
Thanks Winny 🙂

Winny Marlina

Hello World!

Salam Backpacker buat traveller sedunia!

Iseng-iseng posting photo saya dari perjalan saya yang akhir april yang lalu, dan aku ingin mau tau respon para pembaca, kira-kira tau tidak dimana lokasi photo diatas? Bagi yang tau boleh dijawab akan dapat hadiah menarik dari saya langsung kirim pake JNE, no tipu-tipu.

Judul tulisan ialah “Wonderfull Indonesia”, yah sama dengan namanya, maka kita sebagai warga Indonesia wajib bangga memiliki Negara yang indah luar biasa yah diluar dari keterpurukan oknum-oknum tertentu yang menyalahgunakan kekuasaan.

Untuk keindahan alam, Indonesia tidak diragukan lagi, dari Sabang hingga Merauke keindahannya memiliki ciri khas. Seberapa besar cintamu terhadap Indonesia? Mirisnya jalan-jalan keliling Indonesia lebih mahal dibandingkan dengan jalan-jalan ke luar Negeri. Kekalahan kita hanya pada alat trasnportasi, dan kurangnya dukungan pemerintah. Yah dari segi sektor ekonomi contohnya, Indonesia masih terkotak-kotak.

Terlepas dari semua itu, Indonesia is wonderfull!

Back to the topic, edisi kali ini saya…

View original post 103 more words

Advertisements

Author: Dzulfikar

He is former teacher who has passion as a writer. So, he decided to pursue his career in as wordsmith. He has been a blogger since 2010 with many achievement and awards. With great experience in OTA company, he has a lot of data to drive traffics and strategy how to increase CTR through Content Marketing Strategy. During his free time, he also makes his hobby as freelance writer in many platform and channels. He loves traveling and kind of new technology especially reviewing new gadget. He has successfully created SEO projects which drive long last traffics for websites and blog he handled with the team. contact me at delapanempat@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s